lauantai 24. lokakuuta 2015

Arki ajaa yli

Arki on täällä jyrännyt sen verran voimakkaana ilmiönä, että vaikka aiheita kirjoittamiseen olisi ollut saatavilla runsaasti, ei aikaa tai voimia bloggaamiseen ole ollut. Koska kuitenkin tiedän (kiitos bloggerin oivien tilastojen) että täällä käy ystäviä, tuttavia ja virtuaalituttuja kurkkimassa uusia kuulumisia, niin laitan pikakuulumispäivityksen, ja sitten myöhemmin, joskus kun voimia/aikaa/jotain on enemmän, niin sitten taas enempi :)

Siis:

Hengissä ollaan.

Raksa etenee.

Olen ollut töissä, en opiskelemassa.

Sitten kun töihin tulee ensimmäinen tauko, menen raksalle siivoamaan ja räpsimään valokuvia.


Tilanne:

Talossa on nyt ovet ja ikkunat, ja ovi on jopa lukittu.

(Sinänsä hieman sääli, jostain syystä huomaan nyt pitäneeni avoimien ovien politiikasta, mutta totta kai minulla on myös (osin) järkeä kädessä tässä asiassa, joten tottakai lukon piti tulla jossain vaiheessa, ja varmaan tämä vaihe oli oikein hyvä)

Takaovi on se kymmenen senttiä liian leveä, mutta sille saatiin rakentavamman osapuolen nokkeluuden johdosta viisi senttiä lisätilaa oven toiselta puolelta pätkäisemällä hirsiseinää jälleen näppärästi moottorisahalla, joten toiveet värikkäästä retrojääkaapista pitävät yhä pintansa.

Meillä on nyt myös päheä terassi lampiselle päin, ja ko terassille on myös portaat. Kaiteita ei vielä ole, mikä onkin osa terassin tämänhetkistä päheyttä, koska näköala ja avaruus on aika kiva juttu. Kaiteet ovat kuitenkin tulossa turvallisuuden ja rakennusmääräysten vuoksi, ja osin tämä on harmi juttu, koska näköala sekä talossa että kuistilla supistuu. (By the way, kaiteet ovat suunnittelun kipupisteiden kymmenen kärjessä juuri nyt...)

Tässä kuulumiset tiivistetysti tällä kertaa. Nyt kupposellinen kahvia ja sitten teen kotikaaokselle jotain.

Halein ja terkuin
erittäin tiivistävä remppareportterinne mannasaria

3 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Mukavat oleelliset asiat sait muutamaan lauseeseen ja se on hyvä, koska on niin helppo kiireeseen ja oleellisen löytämisen vaikeuteen tukeutuen jättää kuulumiset kertomatta. Kuitenkin tuollainenkin asia, että talossa on ovia ja ikkunoita paikoillaan, niin sehän on oikeasti aivan huima asia ja eritoten, kun suhteutamme uutisen vähän laajemmalle alueelle pallosemme pinnalla. Toisilla ei ole ovista ja ikkunoista tietoakaan ja toisten talon pyyhkäisee tuulet mennessään. Siispä me olemme kiitollisia tästä.
Terveyttä ja voimia jatkoon!

mannasaria kirjoitti...

Kiitos kommentista Sirkku, ja kiitos myös asioiden suhteuttamisesta, eli ihan totta, kiitollisia olemme :) Kiitollisuutta tällä hetkellä on myös siitä, että vaikka toisiksi nuorimmaisemme mursi kätensä (olkaluu poikki) maanantaina, niin nyt jo suhteellisen kivutonta hänellä. Samoin tunnen kiitollisuutta tällä hetkellä töiden riittoisuudesta, huippujuttuja nämäkin, etenkin kun taas suhteuttaa. Ja ne ovet ja ikkunat tietty myös :)
Kiitos, ja sinne toivon samoin terveyttä ja voimia!!

suvi kirjoitti...

Pienistä asioista koostuu arjen onni,ja rakennus-vaiheessa se voi olla vaikkapa lukkoon laitettava ovi :)