sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Pikapäivitys muuttokiireiden keskeltä

Eilen lauantaina kun hääräilimme raksalla (=kotona), otin muutamia tuoreita valokuvia blogia varten ihka oikealla kamerallani. Nyt sunnuntaina kun otin pölyttyneen läppärini esiin tarkoituksenani iskeä kuvat uuteen päivitykseen, ei kameraa ollutkaan missään, eli se on todennäköisesti raksalla (=kotona) keittiön sivutasolla.

Kamerasta löytyi muutama puolituore räpsy, ne kuvittavat nyt postausta, mutta ihan tuoretta tilannekuvaa niistä ei saa.

Nimittäin talo alkaa olla valmis.

Käsittämätöntä, ällistyttävää, ja aivan mahtavaa.

Samaan aikaan uskomattoman väsyttävää.

Lautakasat olkkarissa ovat historian havinaa.
Muuttotarkastus meni läpi torstaina, eli tämän kuun loppuun mennessä muutamme, oikeasti. Mikä on tietenkin enemmän kuin positiivista, ja myös välttämätöntä ottaen huomioon että nykyinen asuntomme on tosiaan irtisanottu kuun loppuun.

Hyvin monenlaisia tunteita näihin loppumetreihin on kyllä mahtunut. Itselläni tuli  aivan viime metreillä omituinen epäusko ja jonkinlainen epätoivokin myös: minusta tuntui että talo ei valmistu IKINÄ. Mikä oli ihan omituista siihen nähden, että talo oli juuri valmistumaisillaan.

Hommasimme näin nätin hellan. Se on kompromissi superkalliiden luksusliesien ja budjettiratkaisuiden väliltä.
Laatoitusta ja lavuaarireppana vielä lattialla. Tuoreita kuvia tosiaan kamerassa, päivittyvät joskus huomattavasti myöhemmin ;)
 Laitoin eilen facebookkiin tällaisen kuvan tekstillä: "Pitkä juttu lyhyesti: Me tehtiin talo!" Kuva on otettu eilen (se oli kännyssä, ei kameralla), ja ollaan siinä ihan hempeinä, vaihteen vuoksi. On kyllä ollut tosi rankka vuosi, mutta toki hedelmällinen ja tuottoisa myös, kun talo on nyt pystyssä.


Nyt pitäisi vielä jaksaa muuttaa, ja kaiken puurtamisen jälkeen se tuntuu hieman ylitsepääsemättömältä ponnistukselta, mutta oikeasti se varmasti siitä suttaantuu, niin kuin kaikki muukin.

Talo on tottakai vielä kesken, mutta kuitenkin se on paljon, paljon valmiimpi kuin mitä alunperin kuvittelin sen olevan muuttovaiheessa. Palaan valmiusasteeseen tuoreiden kuvien kanssa jossain vaiheessa. Samoin ajattelin kirjoitella joskus kustannuspuolesta, koska se on tietty osoittautunut kiinnostavaksi kysymykseksi.

Sairaslomani loppui parisen viikkoa sitten ja palasin töihin. Olen aina ennen muuttaessamme ollut kotiäitinä, ja hoksaan nyt, miten kätevää se on muuttamisen kannalta ollut. (Olemme muuttaneet monta kertaa, ja kehittyneet siinä melko huipputekijöiksi). Nyt on siis muutonkin kannalta uudet kuviot edessä.

Mutta hei! Aivan huippua! Kohta päästään (tai vaikka heti jos halutaan) omaan saunaan lämmittelemään, omalle terassille ihmettelemään maailmaa ja kuuntelemaan lintujen laulua ja ohiajavia junia... En voi oikein edes käsittää tätä kaikkea ihmeellistä.

No niin, sekava teksti varmaan kuvastaa sitä, miten pää on melko pyörällä tästä kaikesta. Jatkan ihmettelyä täällä :)

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hieno juttu, valtavasti onnea saavutuksesta ja tsemppiä muuttoon sekä muutonjälkeiseen elämään. Jään odottelemaan mielenkiinnolla tulevia postauksia!

mannasaria kirjoitti...

Kiitoksia <3 Kirjoittelen lisää heti kun ehdin, mutta, realistisesti ajatellen, siihen voi vierähtää hiuuuukan aikaa ;)

Heidi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin :)

Mika kirjoitti...

Onnea! Omasta mielestäni jokaiselle, joka saa vietyä talon rakentamisen loppuun, pitäisi antaa mitali kaulaan!

mannasaria kirjoitti...

Kiitoksia :) !!

Ja Mika, olen kyllä aika samaa mieltä tällä hetkellä ;) Älytön ponnistus tämä on ollut (mikä toki tiedettiin jo etukäteen), mutta samalla myös tosi palkitseva.

Täällä on edelleen melko sekalaiset fiilikset, ällistellään onnellisina kaikkea uutta ja ihmeellistä ja yhtä lailla ryvetään raksaväsymyksessä, vuoron perään sikin sokin molempia... Yritän kirjoitella ja päivittää kuvilla pikapuoliin, tänään jo oli tarkoitus, mutta tietenkin se siirtyi vielä siihen "huomiseen" ;)

Andersson Jesica kirjoitti...

Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstiä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseen anteeksi minulta ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään minua vastaan ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)